Cum te putem ajuta?

Nu ai găsit informațiile dorite? Te invităm să ne contactezi telefonic
Intrebari frecvente hosting

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Companie

Societate: NAMEBOX SRL

Informații fiscale: RO29508628, J06/6/2012

Birou: Strada Heltai Gáspár 17, Cluj Napoca

ING Bank România
RO32INGB0000999902838749

Transfer domeniu .com de la un alt registrar

Bine ai venit în ghidul nostru pas cu pas pentru transferarea domeniului tău .com de la un alt registrar la NameBox, împreună cu serviciul de găzduire. Înțelegem importanța și complexitatea acestui proces, așa că am pregătit acest articol pentru a-ți face experiența cât mai simplă și eficientă posibil.

Pași Preliminari

Înainte de a începe transferul propriu-zis al domeniului, este esențial să migrezi mai întâi pachetul tău de găzduire la NameBox. Acest pas preliminar este crucial pentru a te asigura că name serverele sunt configurate corespunzător înainte de a iniția transferul domeniului.

Iată de ce: Dacă inițiezi transferul domeniului fără a seta mai întâi name serverele, nu vei putea face modificări asupra acestora pe durata transferului, care poate dura între 24 și 72 de ore. Astfel, pentru a evita orice întrerupere în funcționarea site-ului tău, recomandăm să urmezi acești pași în ordinea specificată.

Obținerea Codului EPP

Pentru a transfera domeniul tău .com la NameBox, vei avea nevoie de codul EPP (cunoscut și sub denumirea de cod de autorizare). Acesta este esențial pentru procesul de transfer și poate fi obținut din panoul de control al actualului tău registrar.

Asigură-te că domeniul tău nu este blocat la actualul registrar înainte de a încerca să obții codul EPP. Dacă domeniul este blocat (sau există o blocare de transfer), va trebui să contactezi registrarul actual pentru a solicita deblocarea.

Procesul de Transfer

Odată ce ai obținut codul EPP, ești pregătit să inițiezi transferul pe site-ul NameBox. Iată câțiva pași simpli de urmat:

Accesează secțiunea de transfer domeniu la NameBox.
Introdu codul EPP când ți se solicită.
Confirmă detaliile transferului și finalizează procesul de plată.

Este important de menționat că transferul domeniului este un serviciu facturat și include automat prelungirea cu încă un an a înregistrării domeniului tău.

Transfer domeniu .com de la un alt registrar

Concluzii

Transferul unui domeniu .com de la un alt registrar la NameBox este un proces simplu și eficient, dacă urmezi pașii corecți. Ne asigurăm că migrarea serviciului tău de găzduire și transferul domeniului se desfășoară fără probleme, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – creșterea afacerii tale online.

Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară, echipa noastră de suport este aici pentru a te ajuta. Nu ezita să ne contactezi!