0264 33 44 55 / 0264 55 66 77 (Luni - Vineri 09:00 - 17:00) Blog Program Afiliere

Program de afiliere

Oferim 25% comision recurent din fiecare vanzare si un bonus initial de 10€, direct in contul tau de afiliere!

Activeaza cont afiliat

Avantaje program afiliere

comision recurent
Comision Recurent

Iti rasplatim eforturile printr-un comision generos de 25% din fiecare comanda. Comisionul este recurent atat timp cat clientul isi prelungeste serviciile!

credit initial afiliere
Credit initial

Primesti 10€ credit initial la activarea contului de afiliere. Creditul initial se poate retrage din cont dupa prima conversie.

cookies 90 zile
Cookies 90 Zile

90 de zile, timpul in care un potential client trimis prin link-ul tau de afiliat poate sa comande un serviciu iar tu sa inregistrezi un comision.

servicii hosting premium
Servicii premium

Oferim servicii de gazduire premium, astfel ne asigiuram ca o sa avem o colaborare de lunga durata si comisioane recurente din plin.

materiale marketing
Materiale Marketing

Timpul tau este pretios, de aceea iti punem la dispozitie o colectie de materiale prin care poti promova serviciile noastre.

retragere in 48 ore
Retragere in 48 ore

Ne asiguram ca totul decurge rapid, de aceea, comisioanele obtinute sunt transferate in contul tau bancar in termen de 48 de ore.

activare rapida cont
Activare Rapida

Activare contul de afiliere in doar cateva secunde. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi un cont de client si sa activezi link-ul de afiliere.

bannere afiliere
Bannere Custom

Ai nevoie de design sau de dimenisuni custom? Scrie-ne si iti trimitem propriile bannere realizate dupa cerintele tale in maxim 24 de ore.


Bannere Afiliere

Suport WhatsApp