VPS HOSTING 3X VITEZĂ

Servere VPS cPanel, cu stocare NVMe

Serverele VPS NVMe îți oferă control total și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a rula la viteze maxime aplicațiile dorite.

Servere VPS NVMe, de mare viteză

Servere VPS cu Management inclus perfect gândite pentru afacerea ta

VPS NX 1

Server VPS

2 GB RAM

Memorie ECC

1 Core

AMD EPYC 7502P

25 GB

Stocare SSD NVMe

15.00€

Comandă

VPS NX 2

Server VPS

4 GB RAM

Memorie ECC

2 Core

AMD EPYC 7502P

50 GB

Stocare SSD NVMe

25.00€

Comandă

VPS NX 3

Server VPS

6 GB RAM

Memorie ECC

3 Core

AMD EPYC 7502P

100 GB

Stocare SSD NVMe

35.00€

Comandă

VPS NX 4

Server VPS

8 GB RAM

Memorie ECC

4 Core

AMD EPYC 7502P

150 GB

Stocare SSD NVMe

55.00€

Comandă

VPS NX 5

Server VPS

10 GB RAM

Memorie ECC

5 Core

AMD EPYC 7502P

200 GB

Stocare SSD NVMe

75.00€

Comandă

VPS NX 6

Server VPS

12 GB RAM

Memorie ECC

6 Core

AMD EPYC 7502P

250 GB

Stocare SSD NVMe

95.00€

Comandă

VPS NX 7

Server VPS

16 GB RAM

Memorie ECC

8 Core

AMD EPYC 7502P

500 GB

Stocare SSD NVMe

125.00€

Comandă

VPS NX 8

Server VPS

32 GB RAM

Memorie ECC

16 Core

AMD EPYC 7502P

750 GB

Stocare SSD NVMe

165.00€

Comandă

Prețurile afișate sunt lunare și nu includ TVA (19%). Prețul final se calculează la cursul BNR.

cPanel

Licență panou administrare cPanel/WHM pentru 5 conturi

15€
Backup

Soluție backup zilnic prin JetBackup sau Synconix

10.0€
LiteSpeed

Licență LiteSpeed Webserver, LsCache și LiteMage < 8 GB MEMORY

10.0€
Beneficii incluse

Soluții gândite de experți, pentru afaceri online solide

Stocare SSD NVMe

Viteză de scriere și citire de până la 2000MB pe secundă. Oferă o performanță de până la 3 ori mai mare decât SSD-urile clasice.

Migrare Gratuită

Oferim serviciu de migrare de la un alt provider fără downtime și bătăi de cap, free of charge. Te poți relaxa în timp ce noi lucrăm pentru ține.

Acces root/SSH

Beneficiezi acces root SSH sau WHM pentru a putea administra toate aspectele VPS-ului cu ușurință, oricând ai nevoie.

Management Inclus

Management lunar GRATUIT și suport prin telefon sau tickete de asistență atunci când optezi pentru panoul de control cPanel/WHM.

Protectie DDoS

Sistemul nostru de protecție împotriva atacurilor DDoS utilizează echipamentele Arbor și Juniper. Serviciul nu implică costuri suplimentare!

SSL Gratuit

Instalare SSL Let's Encrypt direct din cPanel. Arată vizitatorilor că iei securitatea în serios atunci când vine vorba de datele lor personale.

Ce poți să găzduiești la NAMEBOX.RO

Book

Website-uri

De la un simplu blog personal sau website de prezentare la un super website corporate, găsești soluțiile potrivite la noi.

Key

Magazine Online

Găzduim peste 10.000 de site-uri, o mare parte din ele magazine online WooCommerce, OpenCart, Magento, Cs-Cart, Prestashop + altele.

Unlock

Aplicatii Web

Dezvolți o aplicație iOS, Android, Python, Angular sau pur și simplu o aplicație nativă NodeJS? Găsim soluțiile ideale pentru tine.

Nu ai găsit ce căutai? Scrie-ne acum

Suport Inclus 24/7

Zilnic ai sprijinul unei echipe de tehnicieni cu o experiență de peste 12 ani în domeniul serviciilor de web hosting și înregistrare domenii

Tickete de Suport

Sistemul de tickete este disponibil NON STOP beneficiind de timp de răspuns de aproximativ 20 min.

Suport Telefonic

Ne poți contacta zilnic la nr. de telefon 0264 33 44 55 și 0264 55 66 77 în intervalul orar 09:00 - 22:00.

Sistem Chat

Sistemul de chat este disponibil prin WhatsApp sau Live Chat, zilnic între orele 09:00 - 22:00.

Have Questions?

Întrebări Frecvente

Serverele VPS NVMe sunt colocate în Data Center Park Nuremberg, Germania. Data Center Park Nuremberg, este un data center cu tehnologii redundante N+2 și o capacitate de colocare actuală de peste 1400 de rack-uri.

Incinta totalizează o amprentă de aproximativ 5500 metri pătrați.

Serverele VPS sunt instalate și configurate de către echipa tehnică intr-un interval de 2-4 ore din momentul confirmării plății în sistem. Timpul de instalare și configurare este mai mare decât în cazul pachetelor de gazduire shared care sunt activate aproape instant deoarece sunt realizate setări și compilări speciale la nivel de server și soft.

Putem activa la cerere soluții de backup zilnic oferită de Synconix sau JetBackup. Salvarea datelor se face pe un server de storage extern și se păstrează 10 zile prin rotație. Restore-ul fișierelor și a bazelor de date se poate realiza direct din cPanel sau prin cerere scrisă pe ticket. Prețul acestei . Prețul acestei Soluție este de 10 euro + TVA lunar.

Prețul unui IP dedicat este de 2 euro + TVA / lună și se poate aloca la cerere pentru toate conturile de găzduire care încă nu dețin un astfel de IP. Alocarea IP-urilor se realizează noaptea întrucât necesită un timp de propagare mai mare.

IP-ul dedicat ajută la o indexare mai bună în motoarele de căutare și la expedierea mail-urilor în INBOX. Odată cu alocarea IP-ului dedicat echipa noastră o să realizeze și o înregistrare de tip Reverse DNS / PTR Record.

Prețul lunar al licenței de cPanel pentru un server VPS este de 8 euro + TVA pentru un singur cont de cPanel sau 15 euro + TVA pentru 5 conturi cPanel. La cerere putem activa licența cPanel cu un număr nelimitat de conturi cPanel. Instalarea și configurarea panoului de control cPanel este realizată de către echipa noastră tehnică în mod gratuit.

Suntem parteneri certificați cPanel de mai bine de 3 ani și oferim suport pentru toate serviciile asociate acestui panou de control, inclusiv instalare Imunify360, CloudLinux sau ImunifyAV.

Toate serverele VPS activate prin NAMEBOX beneficiază de management lunar GRATUIT. Echipa noastră tehnică se ocupă în mod gratuit 24 de ore din 24 de toate aspectele ce tin de instalare, configurare, update-uri și monitorizare. Astfel tu te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale online.