Cum te putem ajuta?

Nu ai găsit informațiile dorite? Te invităm să ne contactezi telefonic
Intrebari frecvente hosting

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Companie

Societate: NAMEBOX SRL

Informații fiscale: RO29508628, J06/6/2012

Birou: Strada Heltai Gáspár 17, Cluj Napoca

ING Bank România
RO32INGB0000999902838749

Cum adaugam subdomenii in cPanel?

In noile verisiuni cPanel a fost eliminata sectiunea „Subdomenii” și a fost combinata cu sectiunea „Domenii”. Astfel, daca doresti sa creezi un subdomeniu in contul tau de cPanel o sa fie nevoie sa parcurgi tutorialul de mai jos. In functie de pachetul de gazduire ales, numarul de subdomenii poate sa fie limitat.

Pasul 1. Autentificare cPanel

Te autentifici in cPanel cu datele de acces primite in momentul activarii contului de gazduire. In cazul in care nu mai cunosti aceste date poti deschide un ticket de suport pentru resetare.

conectare cPanel

Pasul 2. Navigam in sectiunea Domains

Navigam in sectiunea Domains (Domenii) unde accesam link-ul Domains (Domenii). Ulterior o sa adaugam noul domeniu web in aceasta sectiune cu ajutorul butonului Create a New Domain.

adaugare addon domain cPanel

Pasul 3. Creare subdomeniu nou

In campul Domain scriem numele subdomeniului urmat de domeniu. In cazul meu doresc sa creez un subdomeniu pentru domeniu precupvasile.ro – atunci o sa scriu in campul Domain subdomeniu.precupvasile.ro – ulterior ne asiguram ca DEBIFAM optiunea de Share document root.

adaugare subdomeniu in cPanel

Daca totul este in regula o sa primesti urmatorul mesaj:

Success: You have successfully created the new “subdomeniu.precupvasile.ro” domain with the document root of “/home/prec/subdomeniu.precupvasile.ro”.

Ulterior subdomeniu nou creat o sa apara si in Softaculous sau in WordPress Toolkit de unde o sa poti instala platforma dorita.

Cum stergem un subdomeniu?

In aceeasi sectiune din cPanel -> Domenii, in dreptul subdomeniului sau a domeniului addon avem butonul Manage. Accesand acest buton o sa fim redirectionati in pagina de setari a subdomeniului unde putem realiza doua operatiuni importante: modificare Document Root sau stergere subdomeniu.

manage subdomeniu cPanel

administrare subdomeniu cPanel