Cum te putem ajuta?

Ne poți contacta telefonic la numărul +40 264 33 44 55 (L-V 09:00 -18:00)
Intrebari frecvente hosting

Restore baza de date din cPanel utilizand JetBackup

Ai sters din greseala o tabela din baza de date sau intreg continutul bazei de date? Nu este nici o problema! Se poate restaura dintr-o data precedenta, direct din cPanel, fara sa fie nevoie sa deschizi un ticket de suport.

Iti punem la dispozitie doua sisteme de backup, insa in acest tutorial o sa iti explicam cum poti restaura o baza de date prin intermediul solutiei JetBackup disponibila in cPanel.

Pasul 1: Ne conectam in cPanel

Pasul 2: Navigam la sectiunea JETBACKUP.

Pasul 3: Alegem optiunea de restore dorita – Database Backup.

Pasul 4: Cautam in lista baza de date pentru care dorim sa realizam restore-ul, alegem data din care dorim restore-ul si apasam butonul GENERATE DOWNLOAD + Add To Download Queue.

Daca totul este in regula o sa primim mesajul – Success: Your download request is in progress. si o sa ne apara un buton de DOWNLOAD in dreptul bazei de date.

Pasul 5: Descarcam baza de date pe PC pentru a o putea importa ulterior prin intermediul cPanel -> PhpMyAdmin. Baza de date o sa fie generata in format tar.gz insa se poate dezarhiva sau importa direct in PhpMyAdmin.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa deschideti un ticket de suport.

De asemenea, recomandam ca periodic sa realizati si backup-uri din cPanel -> sectiunea Files -> Copiere de rezervă -> Download A Full Account Backup si sa il salvati in Google Drive sau pe PC-ul Dvs. Acest tip de backup salveaza intreg contul de cPanel.