Cum te putem ajuta?

Nu ai găsit informațiile dorite? Te invităm să ne contactezi telefonic
Intrebari frecvente hosting

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Companie

Societate: NAMEBOX SRL

Informații fiscale: RO29508628, J06/6/2012

Birou: Strada Heltai Gáspár 17, Cluj Napoca

ING Bank România
RO32INGB0000999902838749

Resetare parola email din cPanel

Dacă ați uitat parola sau doriți să o schimbați din motive de securitate (Resetare parola email din cPanel), vă voi ghida prin procesul simplu și rapid de resetare a parolei pentru adresa de email dorită. Urmați acești pași pentru a vă recăpăta accesul la casuța de email în doar câteva minute:

Pasul 1. Conectează-te în cPanel: Accesează cPanel-ul folosind URL-ul și credențialele furnizate de furnizorul de găzduire web. În general este domeniul-tău.ro/cpanel.

Pasul 2. Navighează către secțiunea „Email”: După ce te-ai conectat la cPanel, caută și dă clic pe opțiunea „Email” sau „Email Accounts”.

Resetare parola email din cPanel

Pasul 3. Selectează casuța de email: În lista afișată, găsește adresa de email pentru care dorești să resetezi parola și dă clic pe butonul „Manage” sau similar.

modificare parola email cpanel

Pasul 4. Introdu o nouă parolă: În noua pagină care se deschide, completează câmpurile cerute (câmpul New Password). Asigură-te că parola respectă criteriile de securitate impuse de sistem, cum ar fi lungimea minimă și utilizarea de caractere speciale, litere majuscule și cifre. Recomand să utilizezi o parolă generată direct din această secțiune făcând clic pe „Generate”.

resetare parola email cpanel

Pasul 5. Salvează noua parolă: După ce ai introdus noua parolă, apasă butonul „Update settings” din partea de jos a paginii pentru a o salva.

update parola cpanel

Pasul 6. Verifică accesul: După ce ai resetat parola, asigură-te că poți accesa casuța de email cu noua parolă. Poți face acest lucru folosind un client de email, cum ar fi Outlook sau Thunderbird, sau poți accesa casuța de email prin intermediul unei interfețe web, cum ar fi Roundcube, în funcție de configurația serverului pe link-ul de forma domeniul-tău.ro/webmail.

resetare parola email cpanel

Pasul 7. Actualizează informațiile: Dacă folosești această casuță de email în diverse aplicații sau dispozitive, asigură-te că actualizezi parola în acele locuri pentru a continua să primești și să trimiți emailuri fără probleme.

Acesta este un ghid simplu pentru resetarea parolei unei casuțe de email în cPanel. Dacă întâmpini dificultăți sau întrebări pe parcursul acestui proces, te rog să nu ezitați să revii cu întrebări specifice pe sistemul de tickete din contul de client.

Notă importantă: În cazul în care parola aferentă unei adrese de email nu este modificată în toți clienții de email în care este utilizată acea adresă, există riscul de a vă bloca IP-ul din acea locație pentru autentificări eșuate. Deblocarea IP-ului se poate face printr-o solicitare pe ticket către departamentul nostru tehnic.