Cum te putem ajuta?

Ne poți contacta telefonic la numărul +40 264 55 66 77 (L-V 09:00 -18:00)
Intrebari frecvente hosting

Modificare parola adresa email in cPanel

In cazul in care doresti sa modifici parola unei casute de email trebuie sa te asiguri ca ai acces in cPanel. Datele de acces cPanel le gasesti pe email-ul cu care ai creat contul de client pe site-ul nostru si are subiectul Date acces cPanel [important].

Autentificarea in cPanel se realizeaza pe link-ul de forma domeniu-web.ro/cpanel (domeniu-web.ro se inlocuieste cu numele tau de domeniu).

Odata autentificat in panoul de control cPanel trebuie sa navighezi la sectiunea Email -> Email Accounts si sa alegi / sa cauti in lista adresa de email dorita.

Email Accounts cPanel

In dreptul fiecarei casute de email o sa gasesti butonul Manage, buton pe care trebuie sa il accesezi.

manage email account

In pagina Manage o sa ai disponibile mai multe optiuni: modificare parola, modificare spatiu de stocare, adaugare restrictii pentru primire, trimitere sau pentru toate operatiunile realizate la nivel de cont de email dar si optiunea de stergere cont de email.

Iti recomandam sa setezi o parola puternica in campul New Password, iar ulterior sa accesezi butonul Update Email Settings pentru a salva noua parola aleasa. Recomandam utilizarea de parole generate direct de cPanel.

modificare parola email in cpanel

ATENTIE! Odata modificata, parola trebuie actualizata in toti clientii de email in care a fost configurata, inclusiv pe telefon. In cazul in care parola nu este modificata, IP-ul din locatia respectiva o sa fie blocat in Firewall pentru a evita o problema de securitate.

Daca nu ai acces in panoul de control cPanel sau crezi ca nu o sa reusesti sa modifici parola de unul singur, poti oricand sa deschizi un ticket de suport prin intermediul contului de client NAMEBOX. Daca nu ai acces nici in contul de client te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 0264 33 44 55.