Cum te putem ajuta?

Ne poți contacta telefonic la numărul +40 264 33 44 55 (L-V 09:00 -18:00)
Intrebari frecvente hosting

Generare CSR din cPanel

In cazul in care vrei sa achizitionezi un SSL de la un alt provider, trebuie sa ii furnizezi CSR-ul. CSR-ul se poate obtine din contul de cPanel -> SSL/TLS.

Pasul 1: Ne conectam in cPanel

Pasul 2: Navigam in sectiunea SSL/TLS -> Solicitări de semnare a certificatului (CSR) si facem click pe link-ul Generaţi, vizualizaţi sau ştergeţi solicitări de semnare a certificatului SSL.

Pasul 3: Completati toate campurile necesare pentru generarea CSR-ului, inclusiv campul COMPANIE si departament (puteti trece numele Dvs daca nu detineti o companie).

Pasul 4: Generarea CSR-ului. Noul CSR o sa fie generat, iar ulterior il puteti trimite providerului de SSL-uri.

Atentie! In cazul in care nu sunt completate toate campurile, este posibil ca in momentul comenzii sa sa primeasca o eroare de procesare. In aceasta situatie trebuie sa generati CSR-ul din nou si sa va asigurati ca toate campurile sunt completate.

In cazul achizitiilor prin intermediul nostru, CSR-ul este generat direct de catre noi. Dvs trebuie doar sa realizati comanda certificatului SSL dorit si sa asteptati activarea.

Dupa activarea la nivel de server, trebuie doar sa il mai activezi la nivel de platforma – vezi tutorialul de activare SSL in WordPress.

8Z2PXW
10
REDUCERE DE PRET
%
Aplică codul în coșul de cumpărături, la finalul procesului de comandă
Vrem să îți oferim un discount de 10% pentru prima ta comandă de web hosting