Informații de Contact

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție NON STOP pentru situații de natură tehnică prin tickete de suport sau telefonic de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție pentru întrebări de natură comercială sau oferte de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Fiscale

NAMEBOX SRL

Informații fiscale - RO29508628, J06/6/2012

Calea Turzii nr. 145, birou 6, Cluj Napoca

RO59BTRLRONCRT0281414801 Banca Transilvania

RO32INGB0000999902838749 ING BANK

De ce apare Maintenance Mode Error WordPress?

Pagina de mentenanta nu este din punct de vedere tehnic o eroare. Este o pagină de notificare creata automat de pagina wordpress.

În timpul procesului de actualizare, WordPress descarcă fișierele de actualizare necesare pe serverul dvs., le extrage și apoi instalează actualizarea.

WordPress pune, de asemenea, site-ul dvs. în modul de întreținere și afișează „Indisponibil pentru scurt timp pentru întreținerea programată. Reveniți peste un minut. ” sau “Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute.” în timpul procesului.

Pentru a putea afisa notificarea privind modul de mentenanta, WordPress creează un fișier temporar .maintenance în folderul site-ului dvs.

Dacă totul funcționează normal, atunci această notificare va fi afișată probabil doar pentru câteva secunde. După actualizarea cu succes, WordPress va șterge automat fișierul de întreținere pentru a dezactiva modul de întreținere.

In unele cazuri fisierul nu se sterge automat si  site-ul dvs. ramane in modul de mentenanta.

Cu alte cuvinte, site-ul dvs. va continua să afișeze notificarea privind modul de întreținere și va trebui să o remediați manual.

Cum se remediază eroarea în modul de întreținere WordPress

Pentru a scoate site-ul dvs. din modul de întreținere, tot ce trebuie să faceți este să ștergeți fișierul .maintenance din folderul site-ului dvs.

Aceasta operatiune se realizeaza astfel:

  • Ne conectam in contul de cPanel
  • Accesam sectiunea Files – File Manager
  • Accesam folderul unde avem website-ul stocat
  • Si stergem fisierul .maintenance