Cum te putem ajuta?

Nu ai găsit informațiile dorite? Te invităm să ne contactezi telefonic
Intrebari frecvente hosting

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Companie

Societate: NAMEBOX SRL

Informații fiscale: RO29508628, J06/6/2012

Birou: Strada Heltai Gáspár 17, Cluj Napoca

ING Bank România
RO32INGB0000999902838749

Cum sa transferam un domeniu .RO de la alt registrar

Pentru a transfera un nume de domeniu .ro de la un alt provider catre NAMEBOX.RO este necesar sa ne comunicati Cheie de Autorizare -> Transfer la alt registrar in momentul in care realizati comanda de transfer sau ulterior pe ticket. Cheia de autorizare transfer la alt registrar se obtine de pe site-ul ROTLD si este valabila 14 zile.

Cum obtineti cheia de transfer la alt registrar?

Pasul 1. Navigati pe site-ul RoTLD.ro -> Domenii .RO -> Administrare Online unde va autentificati in contul de client ROTLD pe baza numelui de domeniu si a parolei de acces. In cazul in care nu mai cunoasteti parola, aveti posibilitatea sa o resetati de pe link-ul Resetare parola.

autentificare rotld

Pasul 2. Odata autentificati in cont, navigati in meniul Cheie de Autorizare -> Transfer la alt registrar. Cheia de autorizare o sa fie transmisa pe email-ul Dvs, iar ulterior trebuie comunicata echipei NAMEBOX printr-un ticket de suport sau mail catre office[@]namebox.ro.

Aceasta cheie de transfer se poate adauga si in campul EPP code in momentul in care realizati comanda de transfer pe site-ul nostru.

cheie transfer

Cheia de Autorizare pentru transferul domeniului de la registrarul actual la un nou registrar o sa fie transmisă pe adresa de mail a deținătorului dreptului de utilizare al domeniului. Aceasta adresa o puteti vizualiza in WHOIS-ul disponibil la link-ul https://www.rotld.ro/whois/ atunci cand domeniul este inregistrat pe persoana juridica. In cazul in care domeniul este inregistrat pe persoana fizica, singura modalitate de a afla adresa de email asociata este doar prin resetare parolei.

In cazul in care doriti sa realizam noi toate aceste operatiuni va rugam sa ne comunicati acest lucru telefonic sau pe email, urmand ca Dvs doar sa ne transmiteti prin forward mail-urile primite din partea colegilor de la RoTLD. Forward-ul se realizeaza catre adresa noastra office[@]namebox.ro iar ulterior o sa ne ocupam de tot procesul de transfer.