Cum te putem ajuta?

Ne poți contacta telefonic la numărul +40 264 55 66 77 (L-V 09:00 -18:00)
Intrebari frecvente hosting

Cum modificam quota pentru o adresa de mail direct din cPanel?

Te-ai lovit de „Mailbox is full” „Mail Quota exeeded” ?

Daca intampini acest mesaj de eroare si este vorba de adresa de mail la care nu ai acces….nu prea poti face altceva decat, eventual, sa anunti proprietarul adresei respective despre acest lucru.

Daca intampini aceasta eroare pentru una dintre adresele @domeniul-tau si ai un cont de cPanel activ la Namebox, tot ce trebuie sa faci este:

Pasul 1. Sa te autentifici in cPanel pe un link de forma:

domeniul-tau/cpanel accesat direct in browser sau http://domeniul-tau:2083 – userul si parola le gasesti in mail-ul primit de la noi „Informatii Cont de Gazduire„.

cPanel

Pasul 2. Odata logat, navigheaza la sectiunea „Email”, apoi selecteaza „Email Accounts”. Casuta/casutele de mail cu cota depasita sau aproape depasita vor fi marcate cu rosu.

Emailaccounts

Pasul 3. Selecteaza „Disk and Quota” aferenta casutei de mail pentru care doresti sa modifici.

Mailquota

Pasul 4. Poti introduce un numar, iar din drop-down poti selecta unitatea de masura (MB, GB, etc) sau poti selecta pur si simplu „Unlimited”.

quota

Acest „Unlimited” va fi totusi limitat de spatiul alocat pachetului de gazduire. Mai exact, daca pachetul tau de gazduire are alocat 10 GB Spatiu (in cazul Premium SSD: https://www.namebox.ro/gazduire-web/), adresele de mail vor fi „Unlimited” in limita spatiului liber disponibil.