Cum te putem ajuta?

Nu ai găsit informațiile dorite? Te invităm să ne contactezi telefonic
Intrebari frecvente hosting

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Companie

Societate: NAMEBOX SRL

Informații fiscale: RO29508628, J06/6/2012

Birou: Strada Heltai Gáspár 17, Cluj Napoca

ING Bank România
RO32INGB0000999902838749

Cum adaugam un domeniu intr-un cont de cPanel existent ( addon domain )

In cazul in care doresti sa adaugi un domeniu web suplimentar in contul tau de cPanel o sa fie nevoie sa parcurgi tutorialul de mai jos. In functie de pachetul de gazduire activ, numarul de domenii suplimentare poate sa fie limitat.

Pasul 1. Autentificare cPanel

Te autentifici in cPanel cu datele de acces primite in momentul activarii contului de gazduire. In cazul in care nu mai cunosti aceste date poti deschide un ticket de suport pentru resetare.

conectare cPanel

Pasul 2. Navigam in sectiunea Domains

Navigam in sectiunea Domains (Domenii) unde accesam link-ul Domains (Domenii). Ulterior o sa adaugam noul domeniu web in aceasta sectiune cu ajutorul butonului Create a New Domain.

adaugare addon domain cPanel

Pasul 3. Adaugare domeniu

Completam campul Domain cu numele domeniului nostru si ulterior debifam optiunea de Share document root pentru a crea document root-ul intr-o locatie diferita de cea a domeniului principal (in exemplul nostru document root-ul este de forma /home/user/domeniulmeu.ro)

adauga domeniu in cpanel

Daca totul este in regula o sa primesti mesajul Success: You have successfully created the new “domeniulmeu.ro” domain with the document root of…..

Pasul 4. Setare Name Servere

Pentru ca noul domeniu sa fie functional din noul cont de cPanel o sa fie nevoie sa aloci la registrar name serverele aferente serverului. In cazul serverelor NAMEBOX, nameserverele sunt ns1.namebox.ro si ns2.namebox.ro.