Cum te putem ajuta?

Ne poți contacta telefonic la numărul +40 264 33 44 55 (L-V 09:00 -18:00)
Intrebari frecvente hosting

Cum activam un cont de afiliere?

În cazul în care dorești să recomanzi serviciile noastre de web hosting cunoștințelor tale sau colegilor de la muncă, poți activa oricând un cont de afiliere. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi în contul de client NAMEBOX pe link-ul acesta și să navighezi în secțiunea AFILIERE unde poți activa link-ul tău de afiliat.

Toate comenzile înregistrate prin intermediul link-ului tău de afiliat sunt înregistrate în baza noastră de date urmând ca tu să primești un comision recurent în valoare de 25% din totalul comenzilor realizate prin acel link. În programul de afiliere intră doar serviciile de web hosting, serverele VPS și servere dedicate.

Link-ul de afiliere îl poți utiliza pe rețelele de socializare, pe blog-ul tău sau al companiei, în articole de presă sau orice tip de sursă de trafic care ar putea să îți genereze ție conversii.

Comisionul în valoare de 25% este recurent, ori de câte ori este prelungit serviciul comandat tu o sa primești acest comision. Astfel, poți genera venituri pasive o perioada îndelungată de timp fără un efort prea mare.

Dacă ai nevoie de bannere publicitare pe anumite dimensiuni sau de sfaturi despre afiliere nu ezita să deschizi un ticket de suport. Suntem aici să te ajutăm cu toate materialele și informațiile de care ai nevoie pentru a genera un număr cât mai mare de conversii.

Mai multe detalii poți să găsești accesând pagina dedicată programului de afiliere.