Cum te putem ajuta?

Nu ai găsit informațiile dorite? Te invităm să ne contactezi telefonic
Intrebari frecvente hosting

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Companie

Societate: NAMEBOX SRL

Informații fiscale: RO29508628, J06/6/2012

Birou: Strada Heltai Gáspár 17, Cluj Napoca

ING Bank România
RO32INGB0000999902838749

Configurare Whitelist și Blacklist în SpamExperts

În acest tutorial, voi detalia modul în care puteți configura whitelist-ul și blacklist-ul în SpamExperts pentru a gestiona eficient filtrarea e-mailurilor SPAM. Soluția SpamExperts este furnizată clienților Namebox ca parte a unui abonamentului lunar supliemntar și are ca scop principal protejarea împotriva mesajelor nedorite.

Pasul 1: Accesarea Panoului de Administrare SpamExperts

Conectați-vă în cPanel-ul folosind datele furnizate de noi în momentul activării contului de găzduire web, apoi navigați la secțiunea „Professional Spam Filter” și faceți clic pe iconița SpamExperts.

Professional Spam Filter Spam Experts

Pasul 2: Navigarea în Interfața SpamExperts

După ce ați accesat panoul de administrare SpamExperts, veți fi întâmpinat de interfața de utilizare prietenoasă. În partea stângă a ecranului, veți găsi opțiunile pentru diferite funcționalități, inclusiv Sender allow list și Sender allow list.

dashboard spam experts

Pasul 3: Adaugare domeniu in whitelist sau blacklist

Acceseaza Sender allow list -> optiunea Add sender to allow list si adauga domeniul dorit pentru whitelistare.

Adauga domeniu in whitelist SpamExperts

Pentru a adăuga un domeniu în blacklist, folosești opțiunea Lista de blocare a expeditorului (Sender block list), iar procedura este identică cu cea de mai sus.

Optiunile Sender allow list și Sender block list pot fi accesate și direct din tabloul de bord, în secțiunea de iconițe -> Incoming – Protection Settings.

Alte funcționalități

În dashboard-ul SpamExperts, găsești mai multe opțiuni, inclusiv opțiunea de Carantină Spam unde poți verifica toate emailurile blocate în filtru. În cazul în care dorești să eliberezi un email, poți face acest lucru de aici.

dashboard-ul SpamExperts

Dacă ai întrebări suplimentare despre filtrul anti-spam de la SpamExperts, ne poți scrie oricând printr-un tichet de suport. Suntem aici să-ți oferim toate informațiile necesare în cel mai scurt timp posibil.