Cum te putem ajuta?

Ne poți contacta telefonic la numărul +40 264 55 66 77 (L-V 09:00 -18:00)
Intrebari frecvente hosting

Cat timp dureaza activarea unui domeniu?

Numele de domenii comandate prin intermediul site-ului nostru devin active in cateva minute dupa confirmarea platii in sistem. Este foarte important ca in timpul inregistrarii sa completezi toate campurile (CNP sau datele fiscale ale firmei – in cazul domeniilor .ro).

In cazul in care nu sunt completate toate campurile in momentul realizarii comenzii, activarea nu este realizata in mod automat, fiind nevoie de o verificare prealabila din partea noastra.

Alocare name servere – in momentul inregistrarii este important sa specifici name serverele serverului pe care o sa fie gazduit domeniul. In cazul in care nu sunt specificate name serverele, o sa fie utilizate cele default (ns1.namebox.ro si ns2.namebox.ro).

Date personale – este important sa utilizezi date corecte in momentul inregistrarii. Utilizarea de date false este interzisa si poate duce la suspendarea numelui de domeniu sau la imposibilitatea transferului in viitor.

Confirmari speciale (in cazul domeniilor .com) – in cazul domeniilor .com este nevoie de o confirmarea suplimentara in termen de 72 de ore. O sa primesti pe email un link de confirmare.