Cum te putem ajuta?

Nu ai găsit informațiile dorite? Te invităm să ne contactezi telefonic
Intrebari frecvente hosting

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Companie

Societate: NAMEBOX SRL

Informații fiscale: RO29508628, J06/6/2012

Birou: Strada Heltai Gáspár 17, Cluj Napoca

ING Bank România
RO32INGB0000999902838749

Activare Two-Factor Authentication in cPanel

In acest tutorial o sa parcurgem procesul de activare Two-Factor Authentication in cPanel. Functia 2FA este o masura de securitate imbunatatita pentru interfata de conectare cPanel. Autentificarea cu doi factori necesita doua forme de identificare: parola contului de cPanel si un cod de securitate generat din aplicatia instalata pe smartphone-ul tau.

Când activați 2FA, o aplicație de pe telefonul dvs. furnizează un cod pe care trebuie să îl introduceți cu parola pentru a vă autentifica. Fără smartphone-ul dvs., nu vă puteți autentifica.

Cand activati 2FA (Two-Factor Authentication), o aplicatie de pe telefonul Dvs va furnizeaza un COD unic de securitate pe care trebuie sa il introduceti impreuna cu parola de cPanel pentru a va autentifica. Fara smartphone-ul Dvs nu va puteti autentifica! Aceasta masura de securitate face imposibila autentificarea unei persoane neautorizate in contul Dvs de cPanel.

Pasul 1: Activare Two-Factor Authentication in cPanel

Activare Two-Factor Authentication in cPanel

Activam Two-Factor Authentication apasand butonul Set Up Two-Factor Authentication

Set Up Two-Factor Authentication

Pasul 2: Scaneaza codul QR generat in cPanel cu ajutorul unei aplicatii de autentificare cu doi factori pe telefon (recomandam aplicatiile Google Authenticator™ sau Authy).

Descarca de aici aplicatia Authy.

Descarca de aici aplicatia Google Authenticator pentru iPhone sau de aici aplicatia pentru Android.

autentificare cu doi factori

Pasul 3: Odata ce ai scanat codul QR si ai adaugat in aplicatie contul tau de cPanel, trebuie sa introduci codul de securitate generat de aplicatie pentru a putea finaliza activarea Two-Factor Authentication in cPanel.

cod two factor

Felicitari! In acest moment ai activat Two-Factor Authentication in cPanel. Incepand din acest moment, autentificarea in cPanel se poate face doar cu parola + codul 2FA generat de pe aplicatia instalata pe telefon.

Two Factor Authentication

Pentru mai multe detalii sau informatii ne poti scrie oricand prin intermediul ticketelor de suport. Suntem aici sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie!