Cum te putem ajuta?

Nu ai găsit informațiile dorite? Te invităm să ne contactezi telefonic
Intrebari frecvente hosting

Suport Tehnic

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 33 44 55

Dep. Comercial

Îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 - 18:00.

+40 264 55 66 77

Informații Companie

Societate: NAMEBOX SRL

Informații fiscale: RO29508628, J06/6/2012

Birou: Strada Heltai Gáspár 17, Cluj Napoca

ING Bank România
RO32INGB0000999902838749

Activare domeniu web nou in Gomag

In cazul in care vrei ca domeniul tau sa functioneze de pe platforma Gomag este necesar sa realizezi cateva setari in zona DNS. Zona DNS este disponibila in contul de cPanel, sectiunea Zone Editor. Daca Zone Editor nu este disponibil in cPanel o sa fie nevoie sa soliciti pe ticket activarea acestui feature.

Pasul 1. Cauta in bara de search sintagma ZONE EDITOR.

cautare zone editor in cPanel

Pasul 2. Alegem optiunea MANAGE din dreptul domeniului dorit.

zone editor cPanel

Pasul 3. Odata deschisa lista de recorduri DNS o sa fie nevoie sa cauti cu ajutorul search-ului inregistrarea www.domeniul-tau.ro de tip CNAME. Odata identificata aceasta inregistrare o sa fie nevoie sa editezi campul RECORD cu link-ul demo-ului tau (demo-ul-tau.gomag.ro) conform imaginii de mai jos.

Editare CNAME in cPanel

Odata realizata aceasta setare o sa fie nevoie sa astepti cateva ore propagarea noilor setari. Timpul de propagare poate sa dureze pana la 24 de ore. In majoritatea situatiilor propagarea se realizeaza in doar cateva minute.

Pasul 4. Realizare redirect de la NON WWW la WWW.

Cautam in bara de search din cPanel sintagma REDIRECTS si accesam aceasta optiune unde o sa realizam un redirect de tip 301 de la NON WWW la WWW conform imaginii de mai jos.

Redirect NON www to www pentru Gomag

Atentie! In cazul in care nu o sa parcurgi pasul 4 o sa primesti eroare la accesarea domeniului tau fara www – exemplu domeniul-tau.ro accesat fara www in browser o sa iti returneze eroare This site can’t be reached.

Daca nu ai acces in panoul de control cPanel sau crezi ca nu o sa reusesti sa modifici inregistrarea DNS de unul singur, poti oricand sa deschizi un ticket de suport prin intermediul contului de client NAMEBOX. Daca nu ai acces nici in contul de client te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 0264 33 44 55.