O noua solutie de backup, disponibila in cPanel

In urma cu cateva zile am implementat pe toate serverele noastre o noua solutie de backup incremental, solutie disponibila incepand de astazi direct in cPanel.

Solutia Synconix utilizata permite salvarea zilnica a intregului cont de gazduire pe un server de storage extern complet securizat si restaurarea direct din cPanel exact atunci cand ai nevoie.

Incepand de astazi o sa gasiti in cPanel la sectiunea File Manager iconita Synconix Backup de unde puteti accesa toate backup point-urile disponibile pentru fisiere si baze de date. Din doar 2 click-uri puteti restaura fisierele si bazele de date dorite fara sa fie nevoie sa deschideti un ticket de suport.

Tot in cPanel gasiti o a doua solutie de backup dezvoltata de JetBackup, solutie care va permite la fel ca Synconix sa restaurati fisierele, bazele de date sau de ce nu intreg contul de gazduire daca este nevoie.

A treia solutie de backup este cea oferita by default de catre cPanel, solutie ce iti ofera posibilitatea realizarii unei arhive de tip full backup pe care ulterior sa o descarci pe PC-ul local. Recomandam realizarea unei astfel de arhive cel putin odata pe luna si descarcarea ei pe un mediu de stocare extern.

backup namebox

In ultimii ani am realizat investitii importante in noua infrastructura NAMEBOX si in echipa tehnica pentru a putea oferi cele mai bune si cele mai sigure solutii de web hosting din Romania.

Pentru mai multe detalii despre solutiile de backup disponibile si despre serviciile noastre ne puteti scrie un email sau ne puteti contacta telefonic. Dupa cum v-am obisnuit inca din anul 2009 pana astazi, in cateva minute o sa iti oferim un raspuns, indiferent de ora.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu