Noua politica de preturi pentru licentele cPanel

cPanel a anuntat de curand noua politica de preturi in ceea ce priveste licentele de cPanel/WHM. Preturile cPanel o sa fie modificate incepand cu data de 01.09.2019, incluzand mai multe niveluri de facturare.

Cand cPanel si-a definit structura initiala de preturi, cu 20 de ani in urma, serverele nu erau la fel de puternice ca in prezent. Datorita inovatiei constante in sectorul hardware si optimizarii software, acum putem rula sute de site-uri pe un singur sistem de procesare. Cu aceasta schimbare, cPanel isi alinieaza licentele cu noile standare si tehnologii.

Istoric, cPanel s-a axat pe oferirea a doua tipuri de licente, una pentru servere VPS si una pentru servere DEDICATE, toate oferind posibilitatea gazduirii de conturi nelimitate. Pe masura ce compania a evoluat, au fost alocate mai multe resurse si s-au realizat mai multe investitii pentru dezvoltarea platformei care a ajuns astazi sa fie ce mai apreciata la nivel global.

Astfel, incepand cu data de 01.09.2019, conform site-ului oficial cPanel, noua politica de preturi si structura de licente o sa arate astfel:

SOLO – permite gazduirea unui singur cont de cPanel / fara limita de subdomenii sau domenii addon, iar pretul lunar oficial al acestei licente este de 15 dolari.

ADMIN – permite gazduirea unui numar de 5 conturi cPanel / fara limita de subdomenii sau domenii addon, iar pretul lunar oficial al acestei licente este de 20 dolari.

PRO – permite gazduirea unui numar de 30 conturi cPanel / fara limita de subdomenii sau domenii addon, iar pretul lunar oficial al acestei licente este de 30 dolari.

PREMIER – permite gazduirea unui numar de 100 conturi cPanel / fara limita de subdomenii sau domenii addon, iar pretul lunar oficial al acestei licente este de 45 dolari + 0.20 dolari pentru fiecare cont in plus.

Mai multe detalii despre noile preturi cu explicatii detaliate gasiti in acest ghid cPanel (format PDF) sau pe site-ul cPanel.

In ultima luna ne-am concentrat pe obtinerea unor preturi mai avantajoase din partea cPanel, astfel ca in data de 15.08.2019 am semnat contractul de parteneriat cu cPanel, devenind parteneri autorizati cPanel. Acest parteneriat ne ofera posibilitatea oferirii unor preturi mult mai avatajoase clientilor si partenerilor nostri.

Incepand cu data de 01.09.2019, noile preturi practicate de catre noi o sa fie afisate pe site-ul NAMEBOX intr-o pagina noua. Dorim doar sa va asiguram ca facem eforturi zilnice sa mentinem o rata cat mai scazuta a preturilor si sa venim cu o politica de preturi care va ajuta sa va dezvoltati afacerile in mediul online fara nici o retinere.

Noua politica de preturi cPanel nu o sa se reflecte in preturile pachetelor de gazduire shared, aceste cresteri de preturi fiind suportate in intregime de catre compania noastra. Noua politica de preturi se aplica doar clientilor detinatori de servere VPS, servere dedicate si pachete de reseller cu un numar ridicat de conturi cPanel.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu