cPanel & WHM versiunea 58

Cei de la cPanel au lansat versiunea software 58, pe care o puteti regasi aici.

De asemenea puteti gasi si EasyApache 4 in versiunea finala. Acesta este acum in totalitate stabil si mult mai puternic ca niciodata. Se pot utiliza astfel mai multe versiuni PHP pe un singur server cu optiunea Multi-PHP si de update-uri automate PHP si Apache.

AutoSSL – Functie care ofera userilor optiunea de a reinnoi in mod automat certificatul SSL pentru toate domeniile lor. Aceasta optiune este creata de cei de la COMODO.

Convert Add-on Domains

Extragerea oricarui domeniu AddOn din contul existent si convertirea acestuia intr-un cont principal in cateva click-uri cu acest tool Convert Add-on Domain. In acest transfer/convertire se includ conturile de email, bazele de date MySQL, setarile DNS custom si multe altele.

Mai multe detalii sau informatii despre toate caracteristicile versiunii cPanel & WHM 58 se pot regasi aici. Un overview despre aceasta se mai poate gasi pe acest link.

Pentru a te asigura ca primesti informatii despre updateurile produselor de la cPanel, poti sa dai subscribe la „Product & Security Notifications” aici.

Distribuie articolul: