WordPress.org vs. WordPress.com

În momentul în care vrei să creezi un proiect online și ești începător, te întrebi care este cea mai bună soluție pentru tine: varianta gratuită oferită de WordPress.com sau soluția de găzduire web vezi aici, pe care să instalezi direct arhiva de pe WordPress.org. Sau de ce aș alege soluția plătită în locul celei gratuite?

În acest articol o să vă prezentăm un infografic în care o să comparăm soluția gratuită WordPress.com vs. WordPress.org cu soluția care are nevoie de un pachet de găzduire web plătit.

Mulți utilizatori devin confuzi atunci când vine vorba despre WordPress.com și WordPress.org. Scopul acestui infografic este să comparăm cele două site-uri pentru a vă ajuta sa faceți alegerea corectă.

WordPress.org vs. WordPress.com

Potențialul unui blog sau al unui website nu poate fi atins la maxim cu versiunea gratuită oferită de către WordPress.com, deoarece nu ai posibilitatea să instalezi plugin-uri sau să efectuezi modificări asupra codului PHP si CSS.

Dintr-o simplă analiză poți să observi că este mult mai eficient să profiți de pe urma blogului tău dacă alegi un provider de web hosting şi ai un control deplin asupra acestuia. De altfel, dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește administrarea platformei WordPress cu siguranță îl vei primi din partea providerului de hosting.

NameBox pune la dispoziția clienților 3 pachete de găzduire WordPress optimizate special pentru a rula în condiții optime pe aceasta platformă, care beneficiază şi de suport gratuit pentru update-urile periodice, instalare de module sau teme, dar și backup.

com_vs_org

Distribuie articolul: