Instalare certificat SSL pe server VPS

Procesul de instalare certificat SSL pe un server VPS este unul foarte simplu. Daca ai comandat un certificat SSL prin intermediul site-ului nostru iti prezentam mai jos pasii care trebuie urmati pentru a beneficia in cel mai scurt timp de activare.

Pasul 1. Primul pas pentru activarea unui certificat SSL este crearea adresei de email [email protected]. Daca ai comandat un SSL pentru domeniul domeniu.ro asigura-te ca ai creat adresa de email in cPanel – [email protected]

Pasul 2. Pasul urmator consta in generarea CSR-ului. Acceseaza WHM -> Generate an SSL Certificate and Signing Request. Asigura-te ca ai completat toate campurile, inclusiv cele care nu apar ca fiind obligatorii: Email Address ([email protected]), Domains, City, State, Country, Company Name / Numele tau daca esti persoana fizica, Company Division (treci un departament, it, vanzari, etc), Email ([email protected]).

instalare certificat SSL pe un server VPS

Pasul 3. Trimiti CSR_ul catre noi pentru a genera comanda certificatului SSL. Poti sa deschizi un ticket de suport sau il poti trimite catre office.

Pasul 4. Verifici email-ul [email protected] pentru confirmarea certificatului. O sa primesti un email de confirmare in aproximativ 20 minute de la trimiterea CSR-ului catre noi. Email-ul de confirmare contine ori o cheie de confirmare ori un link de confirmare, in functie de SSL-ul ales.

Pasul 5. In aproximativ 20 de minute de la confirmarea certificatului SSL o sa primesti pe email-ul [email protected] noul certificat pe care il instalezi din WHM -> Install an SSL Certificate on a Domain. Certificatul primit o sa fie copiat in campul „Certificate”, restul setarilor fiind preluate in mod automat de indata ce selectezi Autofill by Certificate.

Instalare certificat SSL pe server VPS

Pasul 6. De indata ce ai instalat certificatul SSL la nivel de server il poti activa si la nivel de site. Un tutorial pentru activare gasesti pe site-ul nostru accesand link-ul Cum activam protocolul HTTPS in WordPress.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu