Am dat startul programului de fidelizare al clientilor NAMEBOX

In luna Octombrie dam startul programului de fidelizare al clientilor NAMEBOX. Iti oferim posibilitatea de a castiga produse Apple sau premii garantate in bani, prin simpla recomandare a serviciilor noastre!

Pentru a participa trebuie doar sa recomanzi prietenilor sau colaboratorilor serviciile noastre. Fiecare comanda venita din recomandarea ta, te aduce cu un pas mai aproape de castigarea premiilor puse in joc (vezi lista mai jos). Premiile sunt oferite garantat in semn de recunostinta pentru recomandarile tale in momentul atingerii pragului minim.

Ce voi primi in schimbul recomandarilor?

In functie de numarul de recomandari, premiile si beneficiile oferite sunt:

  • 1+ recomandari – 3 luni de hosting gratuit la actualul abonament activ
  • 5+ recomandari – 12 luni de hosting gratuit la actualul abonament activ
  • 10+ recomandari – 24 luni de hosting gratuit la actualul abonament, domeniu si SSL
  • 25+ recomandari – primesti un Apple iPad mini 4, Wi-Fi, 128GB
  • 50+ recomandari – primesti un Apple iPhone 8
  • 75+ recomandari – primesti un Laptop Apple MacBook Air 13

Mai mult, daca nu te motiveaza premiile puse in joc, iti oferim posibilitatea de a primi un comision egal cu 25% din valoarea comenzilor venite din recomandari !

Cum ma inscriu in program?

1. Prin intermediu unui cupon de reducere – scrie-ne un mail la adresa [email protected], iar noi iti generam un cupon de reducere personalizat (ex : Tudor Popescu => TUDORP10). Acest cupon o sa il utilizezi tu sau o sa il oferi pentru noile comenzi.

2. Prin intermediul unui link de afiliere – poti activa din contul tau de client link-ul de afiliere prin intermediul caruia poti redirectiona noile comenzi. In acest fel o sa fie inregistrate in sistem in mod automat toate comenzile efectuate prin intermediul link-ului de afiliere.

Cum functioneaza?

Cand ne recomanzi mai departe, nu uita sa mentionezi si codul tau de reducere (acesta trebuie introdus pe site la finalizarea procesului de comanda in campul cupon de reduceri).

Folosind cuponul tau, prietenii recomandati beneficiaza de o reducere de 10% din valoarea comenzii.

Daca ai ales metoda de promovare prin intermediul link-ului de afiliere trebuie doar sa te asiguri ca fiecare comanda este efectuata prin intermediul link-ului.

Cum poti promova serviciile?

Prin recomandare directa unui prieten.

Ne poti promova pe site-ul sau blogul tau prin articole sau bannere publicitare.

Pe retele de socializare.

**Nu uita sa mentionezi cuponul tau personalizat de reducere! Fara acesta, comenzile nu pot fi contorizate si prietenii tai nu pot beneficia de reducerea oferita.

*** Pentru a beneficia de premiile Apple din programul de fidelizare, sunt acceptate / luate in considerare doar comenzile efectuate pe o perioada de minim 6 luni.

**** Participantii la programul de fidelizare pot sa aleaga fie comisionul de 25% fie premiile Apple.

Beneficiile oferite sunt alocate pe contul de client in maxim 48 de ore de la atingerea pragului stabilit (daca alegi sa beneficiezi de hosting gratuit, domenii, SSL), sau in maxim 10 zile lucratoare daca alegi un produs Apple. De indata ce optezi sa participi in programul de fidelizare o sa te contactam telefonic pentru a stabili strategia adoptata.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri, ne puteti scrie la adresa [email protected], ne gasiti telefonic la numarul 0746 307 237 sau pe chat-ul disponibil pe www.namebox.ro.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu