Găzduire NVMe. Cea mai avansată soluție de găzduire web

Te confrunți cu probleme de încărcare a site-ului sau ai obținut un scor mic în GTmetrix sau PageSpeed Insights? Hai să testăm împreună noile pachete de găzduire web cu stocare NVMe. Uită de timpii mari de încărcare și bucură-te de cea mai avansată tehnologie în materie de stocare.

Tehnologia Non-Volatile Memory Express (NVMe), tehnologie disponibilă acum și la NAMEBOX oferă timpi de încărcare scăzuți și viteză de scriere de 3X mai mare. Încă din Ianuarie 2020 de când ne-am extins serviciile în centrul de date din Germania, am început să testăm această tehnologie, ajungând ca în Martie 2021 să trecem la utilizarea tehnologiei NVMe și pe pachetele de găzduire web shared.

Noile servere utilizate de către noi sunt brand Dell PowerEdge™ R6515 și beneficiază de procesoare AMD EPYC 32 core / 64 threads și turbo speed de până la 3.4 GHz, memorie RAM de minim 256 GB DDR4 ECC și stocare NVMe în RAID 10 (8x read and 4x write speed).

Gazduire Web cu NVMe

Softurile utilizate la nivel de server sunt cPanel/WHM, CloudLinux, Imunify360 și LiteSpeed + softurile adiționale din oferta noastră (JetBackup, WP Toolkit, Softaculous, Let’s Encrypt, NodeJS, etc).

Accesul la informații după un timp mare de așteptare se transformă într-o experiență negativă a utilizatorului transformând astfel rata de conversie în una mai mică. Din fericire cu serviciile de stocare NVME poți să fi sigur că toți clienții tăi o să beneficieze de cea mai bună experiență în ceea ce privește timpul de încărcare al site-ului.

Neil Patel, unul dintre experții SEO (search engine optimization) într-un comunicat de presă a declarat că jumătate dintre utilizatorii website-urilor, fie ele magazine online sau de prezentare abandonează un website dacă nu este complet încărcat în maxim 3 secunde, tot el susține și faptul că 79% din aceștia nu se mai întorc și un procentaj de 44% le spun prietenilor de experiențele lor slabe pe unele website-uri astfel conversiile fiind tot mai mici.

Cu timpi de răspuns semnificativ mai mici atât consumatorii de servicii, cât și angajații dvs. pot face mai multă muncă în mai puțîn timp. Drept urmare, afacerea dvs. devine și mai profitabilă.

Unitățile NVMe suportă multiple înregistrări Input/Output (I/O) – în jur de 64.000 și chiar mai interesant este faptul că aceste queues pot avea fiecare încă 64.000 de intrări. Doar dacă luăm aceste valori in calcul observăm o diferență enormă, în timp ce interfețele SATA pot gestiona doar 32 de intrări de acest gen.

De asemenea, NVMe-urile utilizează un sistem de I/O inteligent (scatter/gather) pentru a minimaliza transferul de date al procesorului. Acest sistem permite serverului să schimbe prioritățile pe măsură ce volumul de muncă o cere.

Noile pachete NVMe sunt disponibile începând cu această lună pe site-ul nostru la secțiunea Găzduire Web NVMe și beneficiază de o garanție de 30 de zile.

Dacă deții un pachet de găzduire SSD la NAMEBOX poți cere oricând trecerea pe NVMe. Echipa noastră tehnică se va ocupa de upgrade și de migrarea contului de găzduire fără downtime.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu