Am devenit parteneri ROTLD. Afla cum poti beneficia de preturi reduse la prelungire

Inca din anul 2009 de cand a luat nastere NAMEBOX, serviciile de inregistrare domenii au fost furnizate printr-un partener ROTLD local, partener cu care am avut si inca mai avem o colaborare excelenta.

Din dorinta de a va oferi preturi mai avantajoase la inregistrarea si prelungirea domeniilor .ro am decis ca incepand cu luna Februarie a acestui an sa devenim perteneri acreditati ROTLD.

Astfel, pentru a putea prelungi domeniul Dvs .ro si pentru a putea beneficia de viitoarele reduceri de preturi la inregistrare si prelungire avem nevoie din partea Dvs de cheia de transfer la un alt registrar.

Noile preturi:

8.99 Euro + TVA – inregistrare domeniu .ro / 1 an.
8.99 euro + TVA – prelungire domeniu .ro / 1 an.

Info* – Odata cu transferul domeniului in contul NAMEBOX o sa prelungim in mod gratuit cu 1 luna si abonamentul Dvs de gazduire web.

Cum obtineti cheia de transfer?

Navigati pe site-ul RoTLD.ro -> Domenii .RO -> Administrare Online (si resetati parola de acces in contul de client RoTLD – o sa primiti un email cu instructiunile de resetare pe adresa Dvs de email). Odata autentificati in cont, navigati in meniul Cheie de Autorizare -> Transfer la alt registrar.

Cheia de autorizare o sa fie transmisa pe email-ul Dvs, iar ulterior trebuie comunicata echipei NAMEBOX.

parteneri ROTLD

In cazul in care doriti sa realizam noi aceste operatiuni va rugam sa ne comunicati acest lucru printr-un ticket sau email catre [email protected], urmand ca Dvs doar sa ne transmiteti prin forward mail-urile primite de la RoTLD. Forward-ul se realizeaza catre adresa noastra [email protected] iar ulterior o sa ne ocupam de tot procesul de transfer si de aplicarea reducerii de pret pentru viitoarele prelungiri si inregistrari dar si de alocarea perioadei gratuite de 1 luna.

Noul parteneriat incheiat cu RoTLD vine in sprijinul Dvs cu preturi mai mici si o administrare mai facila, direct din contul de client NAMEBOX.

Pentru orice detaliu va stam la dispozitie de Luni pana Vineri la numerele de telefon 0264334455 sau 0264556677.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu