Cum sa previi trimiterea mailurilor SPAM direct din cPanel?

Odata cu ultimele update-uri, utilizatorii de servere virtuale (servere VPS) cu cPanel beneficiaza de o flexibilitate mai mare atunci cand vine vorba de modificarea, protejarea si administrarea adreselor de email. Acum poti suspenda mailurile trimise dintr-o singura adresa de mail. Daca nu esti familiarizat cu functiile de administrare ale adreselor de mail, haide sa le verificam pe cele mai importante.

Cum sa previi trimiterea mailurilor SPAM?

cum sa previi trimiterea mailurilor SPAM

Primeste notificari pentru mail-uri trimise

Primesti notificari daca unul sau mai multe conturi de mail trimit foarte multe mail-uri. Acest lucru se poate realiza autentificandu-te in WHM -> Tweak Settings si setand o limita pentru mailuri trimise.

Suspenda un cont

Restrictioneaza accesul unui cont, anuleaza autentificarea si retine teporar mailurile care urmeaza sa le primesti utilizand functiile de suspendare din interfata cPanel la sectiunea „Email Accounts”.

Sterge un cont

Daca nu mai folosesti o adresa de mail, poti sa o inlaturi in totalitate impreuna cu toate datele care ii corespund adresei respective de mail.

Ultima actualizare: Suspendarea trimiterii mail-urilor dintr-o singura adresa de mail

Cel mai important beneficiu al acestui ultim update este acela ca administratorii conturilor cPanel pot izola si opri trimiterea de mailuri suspecte fara ca utilizatorul sa isi intrerupa activitatea. Mai exact utilizatorii pot primi mail-uri in continuare si pot pune in asteptare mail-urile care urmeaza sa fie trimise, cat timp administratorii rezolva eventualele probleme existente.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu