Noile preturi aplicate licentelor cPanel incepand cu 01.01.2023

Incepand cu luna Ianuarie a anului 2023 am actualizat preturile aferente licentelor cPanel/WHM in urma modificarilor operate de catre compania cu acelasi nume, cPanel LLC.

cPanel este cel mai avansat panou de control utilizat in domeniul web hosting-ului, oferind o multime de tool-uri usor de utilizat chiar si de catre incepatorii in acest domeniu. cPanel este panoul de control utilizat de peste 95% dintre clientii Namebox dar nu numai.

Noile preturi ale licentelor cPanel oferite de catre noi in calitate de partener certificat cPanel LLC sunt urmatoarele:

cPanel Admin Cloud – maxim 5 conturi – pret lunar 86.20 Lei (17.50€)
cPanel Pro Cloud – maxim 30 de conturi – pret lunar 123.14 Lei (25.00€)
cPanel Plus Cloud – maxim 50 de conturi – pret lunar 172.39 Lei (35.00€)
cPanel Premier Cloud – maxim 100 de conturi – pret lunar 246.28 Lei (50.00€)

Pentru fiecare 10 conturi peste cele 100 alocate in licenta Premier Cloud se percepe o taxa suplimentara de 1 euro + TVA.

Info util! Indiferent de licenta aleasa de catre Dvs, numarul de subdomenii si domenii addon sunt nelimitate atat timp cat serverul are resurse disponibile.

Pachetele de gazduire shared si reseller nu sunt afectate de noile preturi cPanel, costurile fiind suportate in intregime de catre noi. Singurele pachete afectate de aceasta majorare de pret sunt serverele VPS si serverele dedicate, preturile lunare fiind actualizate incepand cu luna Ianuarie 2023.

Pentru intrebari suplimentare va stam la dispozitie ca de obicei, prin intermediul sistemului de tickete de suport sau a numerelor de telefon afisate pe site.

* Preturile cPanel afisate pe site-ul oficial, fara reducerea de partener.

noile preturi cpanel in 2023

Distribuie articolul: