Am schimbat numele firmei, nimic altceva

Daca ai primit in ultimele doua zile facturi pentru serviciile active la NAMEBOX probabil ai observat ca numele firmei noastre a fost schimbat din DATACORE SOLUTION S.R.L. in NAMEBOX S.R.L.

De la DATACORE SOLUTION S.R.L. la NAMEBOX S.R.L.

Fiecare decizie pe care o luăm este în interesul vostru și pentru a vă oferi cele mai bune servicii. Asta a fost și motivul pentru care, deși am dorit această schimbare de nume de mult timp, am ales să ne dedicăm în primul rând dezvoltării serviciilor, inovării și extinderii rețelei la nivel european. Vrem să vă oferim întotdeauna cel mai bun suport tehnic din domeniu și să vă surprindem în mod constant cu soluții noi și îmbunătățite.

Celebrand 10 ani de NAMEBOX, am considerat că este momentul potrivit pentru a reflecta această evoluție și la nivel de denumire. Așadar, numele firmei care alimentează brandul NAMEBOX a fost modificat. Cu toate acestea, vă asigurăm că, în afara numelui, nu s-a schimbat nimic. Dedicația, pasiunea și angajamentul nostru rămân neschimbate.

Transparență și claritate

Noul nume, NAMEBOX S.R.L., nu doar că reflectă denumirea brandului nostru, dar și întărește angajamentul nostru de a fi transparenți cu voi. BRAND-ul NAMEBOX, inregistrat oficial la OSIM înca din 2012, reprezintă promisiunea noastră că ne ținem de cuvânt și că vă oferim doar ce e mai bun.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături în această călătorie și vă invităm să rămâneți cu noi și în continuare, sub acest nou nume, dar cu aceeași calitate inegalabilă.

noul nume namebox

Distribuie articolul: