De ce aleg Cs-Cart pentru noul meu magazin online?

Cs-Cart este o solutie eCommerce puternica si flexibila care include toate functionalitatile de care ai nevoie pentru a constri un magazin online de succes.

Deoarece platforma Cs-Cart este dezvoltata folosind tehnologii precum PHP, MySQL si Smarty, functionalitatea platformei poate fi usor actualizata si dezvoltata pentru a satisface nevoile oricarui tip de business.

Doar anul trecut, echipa noastra a dezvoltat o serie de module Cs-Cart pentru curieri, softuri de facturare, marketplace-uri, comparatoare de preturi si ERP-uri care acopera majoritatea serviciilor furnizare in Romania. Astfel, putem zice ca platforma Cs-Cart detine la ora actuala integrari cu toti procesatorii de plati cu cardul si cu toti curierii importanti dar si cu cele mai cunoscute ERP-uri din Romania.

Cs-Cart este disponibil in doua variante: B2C si B2B. Ambele variante disponibile ruleaza fara customizari speciale un numar de peste 100.000 de produse, numar care in cazul altor platforme utilizate la nivel national si international necesita investitii in infrastructura si in customizari aparte.

Imagine din Admin-ul platformei Cs-Cart:

Zona Admin Cs-Cart

De ce Cs-Cart este ce mai buna alegere?

Peste 35.000 de antreprenori din peste 172 de tari au ales Cs-Cart pentru afacerile lor online inca din anul 2005. Inainte sa isi deschida un magazin online, la fel ca si Dvs s-au intrebat “ce platforma de eCommerce sa aleg?”.

CS-Cart este o platforma de vanzare online extraordinara deoarece iti ofera integrare cu cele mai cunoscute marketplace-uri din Romania, integrare cu Facebook si Google.

Puteti sa adaugati parerea clientilor si recenzii ale produselor, sa cresteti valoarea medie a unei comenzi cu instrumente de cross selling, sa urmariti cosurile abandonate, sa creati promotii, sa trimiteti campanii de marketing prin e-mail direct din platforma, sa publicati articole pe blog direct din admin, sa optimizati cu usurinta magazinul pentru motoarele de cautare, sa editati aspectul paginilor magazinului dvs. web fara cunostinte de programare, gestionati usor magazinul cu un panou de administrare convenabil si simplu, gestionati optiunile produselor, caracteristicile si filtrele produselor, plus multe alte functii.

Cs-Cart este un soft licentiat, pretul licentei fiind in momentul de fata 385 dolari, insa incepand cu luna Septembrie 2021 pretul o sa fie majorat la 1350 dolari. Licenta este lifetime, ceea ce inseamna ca o sa fie o singura plata.

Pe langa pretul licentei se mai achita si costurile de dezvoltare si mentenanta care pot sa varieze in functie de proiect si de complexitatea acestuia.

Pana in prezent am dezvoltat cu succes peste 30 de magazine online care au generat vanzari de peste 10 milioane de euro doar in 2020. Dintre acestea amintim maniamall.ro, hobbymobila.ro, bekid.ro, negociat.ro, vedo.ro, relegance.ro, emaju.ro, devverse.ro + multe altele.

Distribuie articolul: