De ce ai nevoie de o adresa de email personalizata

Stiai ca exista posibilitatea de a avea propria adresa de email personalizata? Probabil ca da, deoarece au devenit tot mai populare. O astfel de adresa are o forma precum [email protected]. Adresele personalizate se diferentiaza de adresele clasice precum [email protected] sau [email protected].

Motive pentru a folosi o adresa de email personalizata sunt multe, iar despre acestea vom vorbi chiar in randurile urmatoare.

Sa presupunem ca detii site-ul fabricadebomboane.ro. Detinerea unui domeniu iti permite sa creezi orice adresa de email personalizata care va avea la sfarsit numele de domeniu. Iata de ce ar trebui sa renunti la adresa clasica si sa folosesti o adresa de email personalizata:

Folosirea unei adrese de email personalizata transmite profesionalism

Gmail si Yahoo sunt cele mai populare domenii pentru o adresa de email, insa atunci cand vine vorba de business, o adresa de email creata pe Gmail sau Yahoo va parea neprofesionala. Adresele de mail create pe cele doua platforme sunt mai degraba pentru utilizare personala sau in scopuri de a trimite SPAM, nu si pentru business.

Atunci cand contactezi un client folosind adresa de mail personalizata, vei da dovada de profesionalism. Si nu numai ca arata profesional, insa o astfel de adresa te va ajuta totodata sa iti imbunatatesti reputatia.

Credibilitate

Odata cu castigarea unei imagini de profesionist, vei reusi sa castigi si credibilitate. Cand primesti un mail de la o adresa @gmail.com sau @yahoo.com nu stii daca acel email este legitim. Ar putea fi cineva care vrea sa te insele, asta deoarece oricine isi poate crea o astfel de adresa.

Atunci insa cand primesti un email de la o adresa personalizata, vei acorda mai multa credibilitate acelui mesaj. Destinatarii mailurilor tale nu ar trebui sa isi puna problema: este oare o adresa reala?

Usor de administrat

Adresele de email personalizate sunt foarte usor de administrat. Acesta este un alt motiv pentru care ar trebui sa le folosesti. Chiar daca un angajat decide sa demisioneze, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu faptul ca pe acea adresa ar putea ajunge mailuri importante, la care nu vei avea acces.

Trebuie doar sa dezactivezi contul din cPanel iar mai apoi sa introduci o adresa catre care sa fie redirectionate toate mail-urile. Poti face toate acestea cu doar cateva clickuri direct din cPanel (panoul tau de control aferent pachetului de gazduire web).

Nu exista limite

Un alt beneficiu este acela ca nu exista limite. Indiferent cat de mare este compania ta, poti crea adrese de email tuturor angajatilor fara a exista limite impuse.

O adresa de email personalizata te ajuta sa te promovezi

O adresa de email personalizata nu numai ca este profesionala si iti ofera credibilitate, ci te ajuta totodata sa iti promovezi brandul. Practic, de fiecare data cand vei trimite un email, vei face marketing pentru compania pe care o detii.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui sa folosesti o adresa de email personalizata.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu