Cum instalez WordPress direct din cPanel?

WordPress este una dintre cele mai cunoscute platforme de creare site-uri si blog-uri, fiind instalat doar in ultimele doua luni de peste 14 milioane de utilizatori din intreaga lume. WordPress este utilizat de companii precum BBC, Sony Music, MTV News, Beyonce, PlayStation Blog, Xerox, Bata, plus alte mii de nume cunoscute din intreaga lume. Inclusiv site-ul nostru este realizat utilizand aceasta platforma.

Platforma WordPress este disponibila direct in cPanel, sectiunea Softaculous Apps Installer, putand fi instalata printr-un singur click.

wordpress

Aceasta platforma se instaleaza si se administreaza foarte usor chiar si de catre persoane ce nu au avut nici o tangenta cu partea de programare sau administrare site-uri. De asemenea, ofera un numar foarte mare de template-uri si module care iti permit realizarea unui website ideal oricarui tip de business. Toate aceste resurse sunt disponibile pe site-ul oficial wordpress.org si pot fi instalate direct din zona de administare a noului Dvs site (wp-admin -> aspect -> teme) printr-un singur click.

Clientii Namebox pot solicita asistenta tehnica in instalarea si administrarea platformei WordPress, echipa noastra tehnica avand o experienta de peste 4 ani in administrarea acestei platforme. De asemenea, pentru cei ce doresc pachete special optimizate va invitam sa aruncati o privire peste pachetele de gazduire wordpress disponibile pe site-ul nostru.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu