Castiga 20% din fiecare vanzare inregistrata prin Profitshare

Ai un blog, un cont de socializare sau un forum si vrei sa castigi suplimentar? Recomanda serviciile noastre de web hosting prin intermediul retelei de afiliere Profitshare si te bucuri de castiguri garantate. Pentru fiecare comanda sau vanzare din site-ul namebox.ro, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit cu un comision de 20% din valoarea vanzarii.

Te asiguram ca venim in sprijinul tau cu cele mai bune servicii si campanii special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori. De asemenea, o sa iti punem la dispozitie o sumedenie de instrumente de promovare direct in contul tau de Profitshare.

Ai multiple posibilitati de a promova serviciile noastre pentru a castiga bani:

  • in toate site-urile pe care le detii
  • in forumuri
  • in cadrul retelelor sociale
  • in campanii pay-per-click, precum Google AdWords

Un simplu banner afisat pe site-ul sau blog-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile din programul de afiliere, iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.

Cookie-urile vor fi pastrate timp de 30 de zile, perioada in care orice comanda a vizitatorului va creste veniturile cu sume precum:

Pachet Baby SSD – iti poate aduce un comision de 28 Lei
Pachet Silver SSD – iti poate aduce un comision de 64 Lei
Pachet Gold SSD – iti poate aduce un comision de 100 Lei

Etc.

Inscrie-te acum in programul de afiliere Profitshare si mareste-ti veniturile lunare intr-un mod cat se poate de simplu.

inscriere-afiliere

Distribuie articolul: