namebox
Meniu

Transfera-ti domeniul .ro la noi!

Transfer gratuit si prelungire ulterioara la doar 9.99€

Ai nevoie de mai multe informatii? +40 746 307 237 +40 746 307 237

De ce alegi sa transferi
domeniul la noi?

Cel mai probabil te afli aici deoarece nu esti 100% multumit de actualul registrar sau pur si simplu ai nevoie de o schimbare. Scopul nostru este sa facem acest proces cat mai simplu.

Totul intr-un singur loc.

Daca ai mai multe domenii, administrarea acestora dintr-un singur panou de control iti poate simplifica foarte mult activitatea.

Si tu poti!

Nu trebuie sa fii expert pentru a incepe administrarea unui domeniu. Noi te vom ajuta sa ajungi in mediul online intr-un timp cat mai scurt.

Administrare usoara.

Subdomenii? Redirectionari? Daca detii un pachet de gazduire la noi si ai nevoie de un subdomeniu si/sau redirect te ajutam noi cu acest lucru.

Actualizat in fiecare moment.

Monitorizam toate domeniile tale in timp real pentru a ne asigura ca site-urile sunt mereu functionale si accesibile din toate locatiile de pe glob.

Ai alternative.

Nu esti limitat doar la transferul domeniilor .ro. La noi poti transfera inclusiv domenii internationale pentru a te bucura de toate avantajele oferite.

Transferi mai multe domenii?

Esti detinatorul unui numar mai mare de domenii? Alege sa transferi mai mult de 10 domenii, iar noi iti vom oferi discount-uri atractive.

Cat timp dureaza transferul unui domeniu?

Transferul unui nume de domeniul la NAMEBOX poate dura intre 30 de minute si 5 zile, depinde de tld-ul numelui de domeniu (.ro, .com,.eu, etc) si de statusul acestuia. Totusi, inainte de transfer, sa te asiguri ca domeniul este inca activ la actualul registrar si unlocked.

De ce am nevoie pentru a transfera un domeniu .ro?

Pentru a transfera un domeniu .ro de la un alt registrar la NAMEBOX ai nevoie doar de codul de transfer pe care il poti obtine din contul ROTLD. In cazul in care nu ai acces in contul ROTLD poti reseta parola de acces utilizand link-ul de restare parola.

Cum obtin Cheie de Autorizare pentru „Transfer la alt registrar”?

Codul EPP se obtine din panoul de control oferit de actualul registrar al domeniului. Daca domeniul este unul .ro atunci codul EPP sau Cheie de Autorizare pentru „Transfer la alt registrar” se poate obtine accesand site-ul ROTLD > Domenii .ro > Administrare On-Line > Va autentificati (daca ati uitat parola, o puteti reseta utilizand adresa de email folosita la inregistrarea domeniului). Din acest panou de control puteti obtine cheie de autorizare pentru „Transfer la alt registrar”. Aceasta cheie va fi trimisa in mod automat pe adresa de mail folosita la inregistrarea domeniului

Cat costa transferul?

Transferul unui domeniu .ro este gratuit insa in urma procesului de transfer, daca domeniul urmeaza sa expire in urmatoarele 20 de zile, va vom emite proforma in valoare de 9.99 Euro + TVA pentru prelungirea acestuia. Pretul pentru transferului unui domeniu international este echivalent cu prelungirea acestuia pe 12 luni, acesta fiind prelungit automat.

NameBox

Furnizor solutii de web hosting si inregistrare domenii inca din anul 2009. Partener autorizat cPanel in Romania

VAT: RO29508628
Preturile afisate nu includ T.V.A.

Info Point

+40 746 307 237

09:00 - 18:00 L-V


+40 729 161 811

09:00 - 18:00 L-V


tehnic@namebox.ro

Non Stop

Copyright 2020 © Datacore Solution SRL

LibraPay