cel mai bun web hosting
Transfer website Fără Downtime!

Găzduire web de top și beneficii exclusive, în valoare de 1000€

Mută-ți serviciile de web hosting la noi pe pachetul Elite Plus și beneficiezi de 100GB spațiu de stocare și numeroase avantaje

cel mai bun web hosting
Campanii PPC

Primești un buget de 200€ dedicat administrării campaniilor PPC.

eCommerce

Primești 500€ pentru refacere magazin online pe Cs-Cart.

Alte servicii

Primești câte 100€ pentru devirusare, optimizare sau realizare website.

Info: Ai opțiunea de a alege toate beneficiile de mai sus sau doar pe cele care îți sunt potrivite.

4.9 din 5.0

4.9 din 5.0

Laurentiu Barbu 5.0 Raspuns prompt la tichete, problemele sunt rezolvate rapid. Echipa profesionista, comunicare foarte buna.

Ideea Plus SRL 5 Recomand cu încredere oricui caută un serviciu de hosting fiabil și de calitate. Cu siguranță voi continua să colaborez și în viitor. Mulțumesc, pentru o experiență deosebită!

Mihaela M 4.8 Atât de rapizi încât la un moment dat cred că erau mai dedicați decât mine să rezolve situația dificilă apărută.

Johnny Crisan 5 Folosesc serviciile NameBox de câțiva ani, și am fost și sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de ei. Toate siturile găzduite pe platforma lor se incarca foarte rapid, și sunt stabile. Suportul tehnic este excelent.

Adriana B 5.0 Suport prompt imediat ce a aparut o eroare, flexibilitate si profesionalism. va multumesc.

Probleme cu actualul provider?

Te copleșește administrarea magazinului online?

Migrează web hosting-ul la noi și vei avea acces la o echipă completă de administratori de servere, dezvoltatori și specialiști în marketing gata să te susțină

30 zile banii înapoi

Motivele care îl fac inegalabil

Descoperă toate beneficiile pachetului Elite Plus.

Elite Plus.

Găzduire web shared cu stocare NVMe și beneficii de 1000€

 • 100 GB spațiu de stocare
 • 200% CPU + 2 GB RAM performanță
 • 150 Nr. Max de Procese Simultane
 • 10 x Domenii permise
 • IP shared (PTR valid) DA
 • Certificat SSL premium DA
 • Înregistrare sau prelungire .RO GRATUIT
 • Protecție Anti-Malware DA
 • Doua soluții de Backup DA
 • Free Email (IMAP, SMTP, POP3)
 • Baze de date MariaDB 10.6
 • Node JS DA
 • Panou cPanel DA
 • Migrare conținut DA
 • Suport 24/7 DA

In plus, beneficiezi de următoarele:

Buget administrare Campanii PPC 200€

Reducerea se face din prețul serviciului de PPC

Buget eCommerce 500€

Reducerea se face din prețul unui serviciu eCommerce

Buget devirusare website 100€

Reducerea se face din prețul serviciului de devirusare

Buget optimizare website 100€

Reducerea se face din prețul unui serviciului de optimizare

Buget realizare website 100€

Reducerea se face din prețul pachetului de web design

Preț normal750.00 Lei

Economisești 33.3%

500.00 Lei/an

Preț afișat fără TVA

Comandă acum

Beneficiezi de avantaje în valoare de 1000€, alături de 15 ani de experiență solidă în domeniul web

Ai opțiunea de a alege toate beneficiile enumerate mai sus sau doar pe cele care se potrivesc nevoilor tale. Bugetul alocat pentru fiecare beneficiu va fi scăzut din prețul normal al serviciului respectiv.

Utilizează serviciile noastre

O parte din cei care au ales
serviciile noastre

Client Review eMagicienii
"Am avut nevoie urgentă de schimbarea găzduirii pentru platforma eMagicienii. Foarte prompți și profesioniști, recomand cu drag. Migrarea a durat doar 2 ore, uptime incredibil de bun și suport rapid. Felicitări echipei!"
eMagicienii
Image Description
Beneficii incluse

Soluții gândite de experți, pentru website-uri rapide

Domeniu Gratuit

La activarea unui pachet de găzduire web pe o perioadă minimă de 12 luni, oferim gratuit un domeniu cu extensia .RO, .COM sau .EU.

Migrare Gratuită

Oferim serviciu de migrare de la un alt provider fără downtime și bătăi de cap, free of charge. Te poți relaxa în timp ce noi lucrăm pentru tine.

Protectie DDoS

Îți oferim protecție împotriva atacurilor de tip DDoS prin soluția dedicată Arbor implementată la nivel de datacenter.

99,99% Uptime

Utilizăm cele mai moderne echipamente și centre de date din Europa pentru a asigura un uptime lunar de peste de 99.9%.

App installer

Instalarea aplicațiilor direct din cPanel nu a fost niciodată mai ușoară cu ajutorul aplicației Softaculous

SSL Gratuit

Poți instala SSL-ul Let's Encrypt direct din cPanel. Arată vizitatorilor că iei securitatea în serios atunci când vine vorba de datele lor personale.

Găzduire premium și beneficii extra!

Nu mai aștepta! Comandă și primește toate beneficiile incluse!

Comandă acum!

Suport Inclus 24/7

Zilnic beneficiezi de suportul unei echipe de tehnicieni cu peste 12 ani de experiență în servicii de web hosting și administrare domenii

+40 264 33 44 55

Serviciu disponibil de Luni până Vineri în intervalul 09:00-21:00

Tickete Suport

Serviciu disponibil 24/7 de Luni până Duminică deschide ticket

Helpdesk

Găsești tutoriale avansate în secțiunea Helpdesk

Have questions?

Întrebări Frecvente

Serverele noastre sunt colocate în data center-ul GTS din Cluj Napoca. Datacenter-ul GTS Cluj este un data center cu tehnologii redundante N+1, având o putere maximă instalată de 500kW (cu un PUE anual estimat de 1.4) și o capacitate de colocare actuală de 60 de rack-uri, cu potențial imediat de extindere.

Incinta, finalizată în Decembrie 2018, totalizează o amprenta de aproximativ 300 metri pătrați.

Pachetele de găzduire web comandate prin intermediul site-ului nostru devin active în aproximativ 5 minute de la confirmarea plății în sistem. Fiecare activare se realizează în mod automat după verificarea corectitudinii datelor introduse în formularul de comandă.

În cazul în care plata este efectuată prin transfer bancar recomandăm să trimiteți dovada plății pe [email protected] pentru a beneficia de activare rapidă.

Plățile realizate cu cardul sunt verificate în mod automat de către API-ul nostru în doar câteva secunde.

Toate pachetele de găzduire web beneficiază de backup zilnic prin soluțiile JetBackup și Synconix. Salvările datelor se realizează în mod automat odată la 24/48 de ore în două locații diferite și sunt păstrate 10 zile prin rotație + 3 copii de siguranță din ultimele 3 luni.

Clienții pot să realizeze restore-uri pentru fișiere sau baze de date direct din cPanel, utilizând oricare din cele două soluții, sau pot să deschidă un ticket de suport prin care să solicite restore-ul.

De asemenea, punem la dispoziția clienților și funcția de Full Backup direct în cPanel și recomandăm realizarea manuală a unui backup periodic și salvarea acestuia pe un mediu de stocare extern.

Prețul unui IP dedicat este de 2 euro + TVA / lună și se poate aloca la cerere pentru toate conturile de găzduire care încă nu dețin un astfel de IP. Alocarea IP-urilor se realizează noaptea întrucât necesită un timp de propagare mai mare.

IP-ul dedicat ajută la o indexare mai bună în motoarele de căutare și la expedierea mail-urilor în INBOX. Odată cu alocarea IP-ului dedicat echipa noastră o să realizeze și o înregistrare de tip Reverse DNS / PTR Record.

Toate pachetele de găzduire web beneficiază de acces în panoul de control cPanel. De asemenea, utilizăm soluția de securitate Imunify360 și CloudLinux, iar pe partea de webserver folosim de mai bine de 8 ani LiteSpeed Webserver.

Suntem parteneri certificați cPanel de mai bine de 3 ani și oferim suport pentru toate serviciile asociate acestui panou de control cPanel.

Poți să realizezi o arhivă de backup direct din contul de cPanel -> Backup. Spre deosebire de alți provideri funcția de backup este activă și se poate utiliza oricând este nevoie. Recomandăm realizarea unei arhive de tip full backup și descărcarea ulterioară a acesteia pe PC sau în Google Drive.

Procesul de backup poate să dureze între 10 minute și 60 minute, în funcție de mărimea contului.

Beneficiile în valoare de 1000€ sunt oferite sub formă de reduceri la achiziționarea serviciilor menționate în promoție: realizare magazin online Cs-Cart, administrare campanii PPC, devirusare website, optimizare viteză website sau realizare website.

Pentru fiecare serviciu în parte se aplică reducerea aferentă. De exemplu, dacă serviciul de devirusare costă 199€, se aplică o reducere de 100€ din acel preț. Același principiu se aplică și pentru celelalte servicii.

Ai la dispoziție 12 luni pentru a utiliza acest credit. Îl poți folosi oricând dorești în acest interval, pentru fiecare serviciu în parte, atunci când ai nevoie. Nu este necesar să fie utilizat tot odată.

De exemplu, dacă mâine ai nevoie de optimizare viteză, soliciți activarea serviciului de optimizare și aplicarea reducerii, și tot așa pentru fiecare serviciu.