Cum sa folosim Webmail pentru a accesa contul de email?

Cum accesam WebMail?

Contul dumneavoastra de Webmail se poate accesa pe urmatorul link:

http://www.numeledomeniuluitau.ro/webmail, unde “numeledomeniuluitau” este domeniul tau actual. Daca nu functioneaza pentru dumneavoastra este posibil sa fie din cauza ca providerul dumneavoastra de internet blocheaza accesul la porturi non-standard incarcate cu ajutorul conexiunii SSL.

In acest caz trebuie sa folositi urmatorul link:

http://webmail.servername.ro, unde “servername.ro” reprezinta numele serverului.

img1

Daca te vei loga la Webmail prin intermediul iconitei specifice din pagina principala de cPanel, logarea se va face automat cu datele contului de email default. Nu utilizati acest cont de email default deoarece foarte des email-urile trimise de sistem vor intra in sectiunea Junk.

Asadar pentru a utiliza email-ul tau trebuie sa faceti un alt cont de email cu acelasi nume sau nume diferit.

Pentru a va loga la unul din conturile dumneavoastra de email din cPanel, trebuie sa mergeti la sectiunea Email, Email Accounts si sa dati click pe link-ul de Access Webmail de langa contul pe care doriti sa il accesati. Apoi trebuie sa introduceti parola corespunzatoare acestui cont si sa apasati Login.

img

Cum sa trimitem e-mail via Webmail?

Acest lucru se poate face foarte simplu prin clientul webmail pe care l-ati ales. Trebuie doar sa gasiti butonul de New Message in Horde, butonul de Compose in Squirrelmail sau butonul de Create a New Message in RoundCube si veti putea scrie mesajul dorit.

Trebuie sa va asigurati ca mesajul dumneavoastra daca este unul mai lung care necesita mai mult timp alocat pentru scrierea lui este in permanenta salvat. Programul web mail dupa un anumit interval de timp se deconecteaza singur.

Nu ai gasit un raspuns?

Deschide un ticket de suport. Iti oferim un raspuns in maxim 30 min!

NameBox

Furnizor solutii de web hosting si inregistrare domenii inca din anul 2009. Partener autorizat cPanel in Romania

VAT: RO29508628
Preturile afisate nu includ T.V.A.

Info Point

+40 746 307 237

09:00 - 18:00 L-V


+40 729 161 811

09:00 - 18:00 L-V


tehnic@namebox.ro

Non Stop

Copyright 2020 © Datacore Solution SRL

LibraPay