Ce este un certificat SSL?

certificat SSL

Un certificat SSL (Secure Socket Layer) este un protocol de securitate care se aplica in cadrul schimbului de informatii pe internet, anume informatii private cum ar fi parole, informatii despre carduri bancare, etc. Un astfel de certificat ajuta chiar si la securizarea emailurilor.

Pentru a ajuta la protejarea informatiilor utilizatorilor site-ului tau, acest certificat cripteaza datele transmise de la un browser spre un server.

Ranking mai mare in Google

Site-urile care au un certificat SSL instalat si folosesc protocolul HTTPS (HyperText Transfer Protocol/Secure) sunt avantajate in motorul de cautare Google. Afacerile care au un astfel de certificat SSL sunt considerate mai calitative deoarece proprietarii acestora depun eforturi mai mari pentru a-si proteja clientii.

Un certificat SSL este un lucru benefic pentru afacerea ta deoarece:

Creste increderea. Clientii se vor simti in siguranta folosind un site securizat, care cripteaza datele, un lucru foarte cautat in zilele noastre, mai ales pe site-urile pe care se realizeaza tranzactii cu cardul.

Vanzari. Daca un client se afla pe un site nesigur (HTTP), browser-ul il va notifica in acest sens. Cand browser-ul va constata ca se afla pe o pagina pe care se efectueaza plati, un pop-up va aparea anuntandu-l ca se afla pe o pagina nesigura. Neavand siguranta criptarii datelor, clientul va cauta acest lucru in alta parte pe un site sigur.

Achizitioneaza propriul certificat SSL

Daca afacerea ta consta in comercializarea de servicii si produse online si doresti sa oferi clientilor un plus de securitate si siguranta sau vrei sa obtii un ranking mai bun la o cautare in Google, poate ar fi timpul sa iei in considerare achizitionarea unui certificat SSL.

Poti achizitiona un certificat SSL direct de pe site-ul nostru accesand pagina de certificate SSL.

Nu ai gasit un raspuns?

Deschide un ticket de suport. Iti oferim un raspuns in maxim 30 min!

NameBox

Furnizor solutii de web hosting si inregistrare domenii inca din anul 2009. Partener autorizat cPanel in Romania

VAT: RO29508628
Preturile afisate nu includ T.V.A.

Info Point

+40 746 307 237

09:00 - 18:00 L-V


+40 729 161 811

09:00 - 18:00 L-V


tehnic@namebox.ro

Non Stop

Copyright 2020 © Datacore Solution SRL

LibraPay