namebox
Meniu

Care sunt Name Serverele noastre?

In momentul in care comandati un pachet de gazduire web prin intermediul site-ului nostru, ca acesta sa fie functional trebuie sa setati urmatoarele name servere numelui de domeniu:

Pentru pachetele de gazduire SSD achizitionate pana in data de 01.06.2016 se seteaza urmatoarele name servere:

ns3.namebox.ro si ns4.namebox.ro

Pentru pachetele de gazduire SSD achizitionate dupa data de 01.06.2016 se seteaza urmatoarele name servere:

ns1.namebox.ro si ns2.namebox.ro

Pentru numele de domenii .ro anuale comandate prin intermediul site-ului nostru, setarile de name servere se realizeaza direct din contul de client, accesand link-ul https://www.namebox.ro/client/autentificare/

Pentru numele de domenii .ro achizitionate pe viata (in formularul de comanda apare perioada de 10 ani) name serverele se modifica direct de pe site-ul ROTLD, sectiunea Online. Accesul la panoul de control ROTLD se face pe baza adresei de email pe care s-a efectuat comanda. Parola poate fi resetata in orice moment.

Pentru domeniile internationale administrarea name serverelor se face din contul de client exact ca in cazul domeniilor .ro anuale. Exceptie fac domeniile. eu pentru care trebuie sa deschideti un ticket de suport cu o solicitare de modificare name servere.

Pentru alte intrebari nu ezitati sa ne scrieti un email pe tehnic@namebox.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon +40.746.307.237 si +40.752.610.660.

Nu ai gasit un raspuns?

Deschide un ticket de suport. Iti oferim un raspuns in maxim 30 min!