Migrare catre un server VPS cu management

Migrare catre un server VPS cu management.

VPS. Uneori aceste 3 litere te pot speria, mai ales daca este pentru prima data cand vrei sa utilizezi un astfel de serviciu. Pentru multi dintre noi, un server VPS este doar o „carcasa goala” exact ca un server dedicat. Prin urmare, dupa achizitia unui serviciu VPS, tu vei fi responsabil de instalarea sistemului de operare si a tuturor componentelor de care site-ul tau are nevoie pentru a functiona corespunzator.

Chiar daca instalarea si configurarea unui server este destul de usoara pentru un sys admin care are experienta in acest domeniu, pentru tine poate sa fie o adevarata aventura.

Barierele tehnice nu trebuie sa fie niciodata un impediment in alegerea si utilizarea unui anumit serviciu atat timp cat acest serviciu ajuta la cresterea afacerii tale. Pentru utilizatorii ca tine, am creat un sistem de management prin care activam, instalam si configuram fiecare server VPS cu management in parte, fiind gata de utilizare in mai putin de 2 ore.

server VPS cu management

Asta inseamna ca instalam sistemul de operare si panoul de control cPanel pentru a-ti oferi tie o experienta placuta in administrarea tuturor aspectelor pe care le ofera un server VPS cu management. Ne asiguram ca instalam si configuram firewall-ul care o sa te protejeze importiva amenintarilor din online si activam partea de backup zilnica pentru ca datele tale sa fie mereu in siguranta.

Pe langa partea de management iti oferim gratuit si un serviciu de suport tehnic, disponibil 24 / 7. In alte cuvinte, lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aspectele tehnice de la instalare pana la administrare si tu concentreaza-te doar pe cresterea afacerii tale.

Daca te-am convins si doresti sa realizezi un upgrade la un server VPS cu management, te invitam sa accesezi pagina noastra de unde poti alege un server VPS cu management potrivit tipului tau de business online.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre ne poti contacta telefonic la numarul 0377 101 401, sau ne poti scrie un email catre adresa office(at)namebox.ro. Un specialist NAMEBOX o sa iti raspunda in cel mai scurt timp si o sa iti ofere toate informatiile necesare.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu