namebox
Meniu

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing lorem ipsum

25%

Comision Recurent

10€

Credit initial

Lorem Ipsum dolor sit

25% comision din orice achizitie

25% comision recurent pt toate achizitiile

10€ bonus la prima recomandare

Pana la 90 de zile cookie lifetime

Acceptam Facebook Ads, Google Ads

Withdraw LOREM IPSUM 100 de lei

Promovezi usor prin link personal de afiliat

Iti punem la dispozitie o multime de bannere

Cum ne poti promova?
Articole pe Blog sau Website

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's

Facebook, Google Ads, Instagram

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's

Comunitati online si Grupuri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's

Poti castiga comisioane de la 10 euro pentru un cont de gazduire shared sau pana la 450 de euro pentru un VPS.

Pentru ca vrem sa iti incurajam startul, indiferent cat ar fi valoarea comisionului, noi iti dam 10 euro GRATUIT. Astfel vei fi mai aproape de pragul retragerii banilor si sa ne castigi increderea.

Nu trebuie sa astepti o vesnicie sa poti retrage banii castigati de tine. 100 de RON este pragul la care poti sa te bucuri de recomandarile tale catre NameBox. Plata poate fi facuta in contul tau bancar, reducere la facturile tale catre NameBox sau chiar si contravloarea sumei in servicii oferite de catrei noi.

Iti punem la dispozitie banere prin care sa ne promovezi. Pe langa linkul de afiliat clasic, pus pe un text din site-ul tau, poti afisa un banner in site-ul tau: header, sidebar, footer, etc. Astfel, designul site-ului tau va avea un aspect profesional. Toti vizitatorii site-ului tau au sanse reale sa devina clienti ai namebox, iar tu fericitul castigator al unui alt comision.

Ce se intampla cu un client care isi reinoieste abonamentul peste 12 luni? Este clientul din referinta ta, tu castigi din nou la fiecare reinnoire inca 25% din serviciile achizitionate.

Cookie life de 90 de zile. Timp de 90 de zile, un potential client trimis de tine, daca revine pe site-ul namebox in aceasta perioada si achizitioneaza un serviciu, comisionul ti se atribuie tie.

Iti place sa te joci cu Facebook Ads sau Google Ads sau esti un profesionist al PPC?

Ne poti promova pe orice canal Pay Per Click pe care il stapanesti. Singura restrictie este brand bidingul, din motive usor de inteles.

Ne promovezi usor prin linkul tau personal de afiliat. Odata ce ti-ai facut cont pe site-ul nostru, client sau afiliat, vei avea o sectiune special dedicata Afilierii. Aici regasesti castigurile tale si linkul tau de afiliat. Toti vizitatorii trimisi prin acest link personalizat catre site-ul namebox.ro sunt potentialele tale comisioane timp de 90 de zile.